Inchide
Top Panel
Un nou început….

            După o vacanţă frumoasă şi plăcută, ne aflăm la începutul unui nou an şcolar, cu o semnificaţie deosebită pentru cei care îi trec pragul cuprinşi de dorinţa cunoaşterii şi a acumulării de cât mai multe cunoştinţe folositoare pentru viaţa de zi cu zi. Trăim astăzi cu toţii un moment emoţionant şi special pe care fiecare dintre cei prezenţi îl experimentează unic în felul său. Bobocilor, elevii care ne pășesc pentru prima dată pragul, un bun venit la școala noastră! Sperăm ca anii pe care îi veți petrece pe băncile acestea să fie anii formării voastre ca oameni, motivați de renumele școlii noastre. Elevilor noștri, celor care au mai puține emoții astăzi, dar în anii trecuți și ei au simțit teama de necunoscut a bobocilor, un bun re-venit acasă fiindcă aici este pentru câteva ore, de luni până vineri, casa fiecăruia!

            Drumul nostrum împreună este drumul cunoașterii și al autocunoașterii. Pe acest drum ne angajăm împreună, elevi și profesori. Locul binecuvântat în care ne desfășurăm activitatea este școala. În școală, dragi elevi, aflați lucruri noi, vă lărgiți orizontul, dobândiți noi deprinderi, învățați să învățați, să descoperiți lumea din jur, dar și să priviți în voi înșivă pentru a descoperi ce vreti de la viață, și cum anume să dobândiți lucrurile dorite.

            Este necesar, să înțelegeți un adevăr cunoscut/deviza școlii noastre din anul 2000 și anume că trebuie să învățați nu atât pentru școală, cât mai ales pentru viață.

            Așteptăm din partea voastră dorința de a învăța, muncă temeinică și respect pentru tot ceea ce vă punem la dispoziție. Școala este încă în transformare, deoarece PRIMĂRIA ne ajută  să mărim spațiul de studiu prin construcția a încă două săli de clasă, care vor fi gata în curând.

            Stimați părinți, vă asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vă rugăm să fiți alături de noi, să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră. Vă rugăm să răspundeți chemărilor școlii pentru că fără o relație strânsă școală-familie este greu să reușim . Înțelegem că viața în care trăim nu este ușoară, că timpul dumneavoastră înseamnă îndeplinirea obligațiilor de serviciu , dar vă rugăm să înțelegeți că prioritatea cea mare este copilul. Așteptăm sfaturile și sprijinul dumneavoastră. Ne dorim ca instituţia noastră să dea şanse egale fiecărui elev pentru că studiile în această școală înseamnă şansa unei cariere de succes în viitor.

            În acest context, vă dorim dragi elevi, să vă simţiţi bine în şcoala noastră, să aveţi curajul, perseverenţa şi tenacitatea de a nu ceda greutăţilor, iar reuşita să fie pentru voi sintagma de călăuză în toate situţiile.

            Nu uitaţi că educaţia autentică şi performantă se bazează pe democraţie, libertate, toleranţă, respect faţă de cei din jur şi bunul simţ, ca valori fundamentale.

            Ne dorim să avem cu toţii un an şcolar cât mai bogat, cu rezultate de care să ne bucurăm, iar aceste rezultate să însemne nu numai note mari ci şi un comportament exemplar, dar şi bucuria de a veni la şcoală cu constiinţa că zilnic adunăm în minte şi în suflet lucruri noi şi frumoase.

            Vă dorim să vi se împlineasca toate visurile, să aveţi sănătate şi putere de muncă, să vă bucuraţi de linişte şi pace sufletescă, să fiţi colegi şi prieteni, să respectaţi şcoala care vă primeşte cu braţele deschise şi nu în ultimul rând, să confirmaţi speranţele şi încrederea familiilor voastre.

            Tuturor vă dorim un an cu împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune!

 

Echipa managerială a Liceului Teoretic “Ioan Petruș” Otopeni 

 

 

 

 

 

    

   

deviza_cu_directori.jpg

 

 

  

  

 

 

 


prep_centre_logo_rgb.jpg  

  20171213161829010_0001.jpg